martes, 9 de septiembre de 2008

Preguntas al azar


¿Cuánto me queda?
¿siete? ¿diez?
¿quince setiembres?
¿le pregunto al azar acaso
porque sé que el azar no responde?
y así y todo el azar
¿es realmente un azar?
aún no he movido el rey
y la torre está quieta
o sea que hasta aquí puedo
enrocar mis riesgos
no instruí a mi reloj
para mañana
no hay por lo tanto
garantía de despertar a tiempo...


Benedetti
Pintura : La jugadora de ajedrez. Herbert A. Bird.

1 comentario:

Here, There, Elsewhere... and more dijo...

I can relate to thos so much..:)
Just in case you miss this on my blog...here's the recipe:
if you can't find the Reblochon cheese where you are, let me know and I'll send you one..!
Ingredients:
Puff pastry
(2 rounds, larger than the cheese or enough to envelope the cheese completely)
A Reblochon cheese - see photo here: http://www.chamonixchalet.info/features/chamonix-for-vegetarians-and-vegans/
Egg yolk
Preparation:
Line a round, low-sided oven dish with pastry, place the cheese in the middle and seal the edges with egg yolk.
Baste the tart with egg yolk and cook for 20-25 mins at 240°(Th7)
Best served with a mixed green salad..
ENJOY!

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